ΑΕΚ Χάντμπολ: Επιστροφή και προπόνηση για τους διεθνείς
Οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας
Μετά τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος χάντμπολ κόντρα στη Βοσνία, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν ξανά στις προπονήσεις και ενσωματώθηκαν με την οπόλοιπη ομάδα.
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν ήθελε να χάσει πολύτιμο χρόνο και έτσι μετά από μία «ανάσα» που πήραν οι διεθνείς, γύρισαν στη σκληρή δουλειά. Άλλωστε, η Ένωση έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, αφού ακολουθούν οι αγώνες με Δράμα και Πυλαία για να ολοκληρωθεί η β’ φάση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ βέβαια έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα ενόψει των τελικών όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο.
Στα αρνητικά νέα, ο Τάσος Παπαδιονυσίου συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει το τραυματισμό που αποκόμισε κόντρα στην Πέλιστερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
