ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αποχαιρέτησε και τον Τόμισλαβ Νούιτς η ΑΕΚ
Μία ακόμη λύση συνεργασίας με ξένο αθλητή της ομάδας χάντμπολ ανακοίνωσε η ΑΕΚ με τον 32άχρονο εξτρέμ να έχει συμβάλει στην κατάκτηση των φετινών τίτλων.
Αλλεπάλληλες είναι οι συζητήσεις του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ με ξένους παίκτες της ομάδας και πριν λίγο ανακοινώθηκε ένα ακόμη κλείσιμο συνεργασίας. Ήταν η πιο μικρή συνεργασία μάλιστα, από τις υπόλοιπες, που ολοκληρώθηκαν τα τελευταία 24ωρα, καθώς ο Τόμισλαβ Νούιτς φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για λίγους μήνες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Tomislav Nuic τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του. Ο 32χρονος αριστερός εξτρέμ από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και την Κροατία φόρεσε τη φανέλα της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου τον περασμένο Φεβρουάριο και κατέκτησε το τρεμπλ.
Ο Tomislav Nuic αγωνίστηκε σε 22 επίσημους αγώνες, σκοράροντας 36 τέρματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας τον 67ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ.
Tomislav, σε ευχαριστούμε για όλα!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για την απουσία του Παναθηναϊκού: «Δεν μας ενδιαφέρει, εμείς με τη Φενέρ παίζουμε»
- Ολυμπιακός: Οι κερκίδες που θα κάθονται οι φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ
- Ανέστης Μύθου: Ο 18χρονος κράτησε «ζωντανό» τον ΠΑΟΚ για το Champions League
- Φουρνιέ: «Να φωνάξετε για εμάς στο T-Center, χρειαζόμαστε την έντασή σας»
- Καραπαπάς για αποκλεισμό Παναθηναϊκού από το Final-4: «Τι; Δεν θα έρθετε;»
