Eurovision: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη για την Ελλάδα

Η Αμάντα Γεωργιάδη έλαμψε στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που όμως ξεκίνησε με κάποια… ευτράπελα. 

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού ξεκίνησε με ένα τραγούδι για την ειρήνη λόγω του πολέμου με την Ουκρανία να είναι φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Ωστόσο, υπήρχαν κάποια προβλήματα στον ήχο, σχεδόν από την αρχή της μετάδοσης της ΕΡΤ καθώς οι δύο παρουσιαστές, Μαρία Κοζάκου και Γιώργος Καπουτζίδης ακούγονταν αρκετά μακριά.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρέλαση των χωρών. 

 

 

Επιπλέον, ένα άλλο φαβορί για τη νίκη ή έστω στη 5αδα λένε πως είναι και η Ισπανία που μοιάζει με το… Fuego της Ελένης Φουρέιρα η οποία εκπροσωπούσε τη Κύπρο το 2018 βγαίνοντας στη δεύτερη θέση.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε 17η μετά το Βέλγιο. Η Αμάντα Γεωργιάδη, η εκπρόσωπος της χώρας μας, με ένα παραμυθένιο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη έλαμψε στη σκηνή και μαζί με την βόηθεια του Φωκά Ευαγγελινού που επιμελήθηκε την σκηνική της παρουσία, δέχθηκε την αποθέωση. 

Το τραγούδι αφορούσε το τέλος μιας αγάπης ενώ έχουν αναφέρει πως είναι μια αληθινή ιστορία. Μια ρομαντική μπαλάντα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πέρα απο την ίδια, εντυπωσιάσε και το σκηνικό που ήταν στα μπλε χρώματα, ενώ γύρω της υπήρχαν «λιωμένες» καρέκλες. 

Το κοινό σιγοτραγουδούσε μαζί της ενώ υπήρχαν στιγμές που «ανατρίχιαζε» με την υπέροχη φωνή της. 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News