Δημήτρης Μελισσανίδης: Το deal με το αφεντικό της Καβάλας Άλεξ Χαντιτάγκι για... 480 εκατομμύρια ευρώ

Δημήτρης Μελισσανίδης: Το deal με το αφεντικό της Καβάλας Άλεξ Χαντιτάγκι για… 480 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης της Καβάλας Άλεξ Χαντιτάγκι ανακοίνωσε την επιχειρηματική του συνεργασία με το αφεντικό της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Μια ανακοίνωση πoυ έγινε μέσω του faceboook. Κάνει λόγο για ένα πρότζετκ 480 εκατ. ευρώ σε έκταση που έχει ήδη αγοράσει, στην οποία θα κατασκευαστούν υπερπολυτελείς βίλες και ένα 5άστερο ξενοδοχείο-θέρετρο.

Αναλυτικά:

«Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος που έχω αγοράσει αυτή τη φαντασμαγορική ιδιοκτησία στη Βόρεια Ελλάδα και έχοντας την ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας, το Δημήτρη Μελισσανίδη για να την αναπτύξω (την αγορά), ένα πρότζετκ 480 εκατ. ευρώ που θα στεγάζει μελλοντικά πανέμορφες υπερπολυτελείς βίλες, 5άστερο ξενοδοχείο-θέρετρο.

Οι βίλες μας θα κυμαίνονται από 559.000 ευρώ έως 1.880.000 ευρώ, το οποίο θα επιτρέψει στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ευρωπαϊκό διαβατήριο. Αυτό το σχέδιο θα δημιουργήσει επίσης πάνω από 250 νέες θέσεις εργασίας στη Β. Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει τη μεγαλύτερη επένδυση στην επαγγελματική μου καριέρα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News