Κηδεία Δάκη: Σε κλίμα συγκίνησης στο τελευταίο αντίο του τραγουδιστή

Συγγενείς, συνεργάτες, συνάδελφοι και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στον Δάκη στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Τα τελευταία 4 χρόνια ο καρκίνος τον είχε ταλαιπωρήσει, ενώ την τελευταία χρονιά είχε απομονωθεί δίνοντας τη μάχη του.

Ο Δάκης είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής και είχε μια φιλία χρόνων με τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα. Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα είχε γνωστοποιήσει το δυσάρεστο γεγονός της απώλειάς του Δάκη με μια ανάρτησή της στα social media. Το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στο Κοιμητήριο Γλυφάδας μαζί με τη Ναλίτα Καρρέρ για να αποχαιρετήσουν τον καλό τους φίλο. Το τελευταίο αντίο στον Δάκη είπαν και οι: Ελπίδα, Νίκος Αποστολόπουλος, Σόφη Ζαννίνου, Κώστας Πρέκας, Μάκης Δελαπόρτας, Αργύρης και γιος του Άρης Παπαργυρόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου, η Λένα Αλκαίου, ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Αρκετοί ήταν και εκείνοι που έστειλαν στεφάνια αποχαιρετώντας τον, ανάμεσά τους ο Μάρκος Σεφερλής, ο Πασχάλης, η Έλενα Τσαβαλιά, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και η MINOS EMI.

Όλοι είχαν να πουν δυο λόγια από καρδιάς για τον χαμογελαστό Δάκη, για την ευγένεια της ψυχής και των τρόπων του.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News