Μαράια Κάρεϊ: Δέχτηκε μήνυση 20 εκατομμυρίων δολαρίων για το τραγούδι της, All I Want for Christmas Is You
Η Μαράια Κάρεϊ δέχτηκε μήνυση 20 εκατομμυρίων δολαρίων για φερόμενη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων σχετικά με το επιτυχημένο τραγούδι της, All I Want for Christmas Is You.
Η τραγουδίστρια και μουσικός παραγαωγός, Ουόλτερ Αφανασιέφ κατονομάζονται και οι δύο στη μήνυση, την οποία ασκεί ο τραγουδοποιός Άντι Στον.
Η Κάρεϊ κυκλοφόρησε το τραγούδι το 1994 ως μέρος του άλμπουμ της Merry Christmas και έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο γνωστές εορταστικές επιτυχίες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΜΑΡΑΪΑ ΚΑΡΕΪ: Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε χρόνο από το All I Want For Christmas Is You
Σε νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ στην ανατολική συνοικία της Λουιζιάνα, ο Στόουν ισχυρίζεται ότι συνέγραψε το τραγούδι το 1989 και δεν έδωσε ποτέ άδεια για τη χρήση του.
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
