Τηλεθέαση Τρίτης 7/6: To double του Αρναούτογλου, η Ζήνα Κουτσελίνη και η «Η γη της ελιάς»
Μόνο σταθερότητα δεν έχουν οι πίνακες τηλεθέασης καθημερινά αφού η μπίλια «κάθεται» κάθε φορά και αλλού με εξαίρεση ίσως κάποια πρόσωπα και κάποιες εκπομπές.
Μία από αυτές είναι και η Ζήνα Κουτσελίνη που κρατά τα πρωτεία της μεσημεριανής ζώνης με άνεση όπως και χτες (7/6).
Η πρωινή ζώνη είχε και πάλι ανακατατάξεις με την πίτα των ψυχαγωγικών εκπομπών να μοιράζεται λίγο πιο πλατιά και το Πρωινό να περνάει μπροστά.
Η Τατιάνα Στεφανίδου έκοψε τα φτερά του Ρουκ Ζουκ που παρέμεινε πρώτο αλλά με μειωμένη απόδοση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τηλεόραση: Αυξάνεται η συνδρομή σε Cosmote, Nova; Θα φορολογηθεί το Netflix;
Ελλείψει Σασμού η πρωτοκαθεδρία στην prime time πήγε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη ζώνη 8-9 και μετά ξεκάθαρα στη Γη της ελιάς ενώ πολύ καλό ποσοστό εξασφάλισαν οι Μέλισσες.
Ο παρουσιαστής κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 αφού και το The 2night Show πέρασε πρώτο στη late night ζώνη.
Τι είδε αναλυτικά το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;
Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
