Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε αγκαλιά με την κόρη της στο Κατράκειο, η αφιέρωση στον Μπισμπίκη

Έχοντας τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της ανέβηκε στη σκηνή και εντυπωσίασε. Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους έδωσαν μια ξεχωριστή συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Oι δυο καλλιτέχνες συνεχίζουν την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα και οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος. Χθες μάλιστα στη σκηνή μαζί με τη Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και η κόρη της, Μελίνα.  Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους μετέφεραν στη σκηνή την εξαιρετική καλλιτεχνική και προσωπική χημεία τους, η οποία μας έχει ήδη δοκιμαστεί δισκογραφικά, μέσα από τις επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες», που κυκλοφορούν από την Panik Records και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.  Εντυπωσιακή η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο stage και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της κερδίζοντας τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά και κάνοντας το κοινό να τραγουδά μαζί της.

Στα highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που η Δέσποινα Βανδή κάλεσε την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη στο stage και τραγούδησαν μαζί το «Αντικρυστά» του Κώστα Μακεδόνα και της Γλυκερίας. Η Μελίνα της βρέθηκε στην αγκαλιά της και ερμήνευσε live ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της μητέρας της.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News