Γιάννης Βούρος: «Mε την Παλαιολόγου βγάλαμε και τα εσώρουχα – Είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης»

Γιάννης Βούρος: «Με την Παλαιολόγου βγάλαμε και τα εσώρουχα – Είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης»

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Γιάννη Βούρο, ο οποίος διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα των σειρών «Εσύ αποφασίζεις», «Ταύρος με Τοξότη» και «Επιθυμίες». 

Μία όμορφη αναδρομή έκανε ο ηθοποιός στις σειρές όπου πρωταγωνίστησε και έχουν μείνει έως και σήμερα χαραγμένες στις καρδιές των τηλεθεατών.  Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η πετυχημένη σειρά των 90’s «Ταύρος με Τοξότη». 

Όπως αναφέρει ο ίδιος η σειρά ταίριαξε στον ίδιο και τη συμπρωταγωνίστριά του, Πέγκυ Σταθακοπούλου και «σφράγισε τη δεκαετία του ’90». 

«Το χαρακτηριστικό της σειράς ήταν η εξαιρετική χημεία που είχαμε με την Πέγκυ Σταθακοπούλου και ως προς τα σοβαρά και ως προς το χιούμορ» λέει και αποκαλύπτει πως ο κόσμος ακόμη και σήμερα ζητά να ξαναδεί τη σειρά.

Σχετικά με την εκπομπή «Εσύ αποφασίζεις» ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πολλά απ’ όσα έλεγε ήταν τελείως αυθόρμητα. «Το “Εσύ αποφασίζεις” έγινε σλόγκαν και πήρε το τέταρτο βραβείο στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ.  Αναφορικά με τη σειρά «Επιθυμίες», ο ηθοποιός δηλώνει πως τον ήρωα η μισή Ελλάδα τον μισούσε και η άλλη τον χαιρόταν. 

«Σε μια συζήτηση με την Άννα Ανδριανού είπα τη φράση: “Είμαι ένας ακόμα μπερδεμένος άντρας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη”. Η ατάκα αυτή έμεινε» θυμάται ο ηθοποιός.  Κατόπιν, μίλησε για την ερωτική σκηνή με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πάνω σε ένα γραφείο, όπου τους ζητήθηκε να βγάλουν τα εσώρουχά τους.  «Αυτή λέγεται πως είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως και μια ακόμη σκηνή στην κουζίνα» προσθέτει.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News