ΕΒΕΑ: Το στιγμιότυπο Κυριάκου Μητσοτάκη – Μιλτιάδη Μαρινάκη

Μια από τις επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) στο Ζάππειο ήταν και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopflix, το οποίο ανήκει στον Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Τον νεαρό γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει μπει δυναμικά στις μπίζνες, έχοντας «γράψει» ήδη μια τεράστια επιτυχία στην αρχή της καριέρας του, που δεν είναι άλλη από την άνοδο της Νότιγχαμ στην Premier League.

Στη στήλη «the big mouth» της ιστοσελίδας powergame.gr, διαβάζουμε: «Βλέποντας διαφορά φωτογραφικά στιγμιότυπα έμεινα σ’ αυτό με τον πρωθυπουργό, τους βραβευθέντες του ΕΒΕΑ και τον πρόεδρο Γιάννη Μπρατάκο. Σ΄ αυτό που είναι δίπλα δίπλα ο πρωθυπουργός με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη. Και αυτομάτως το μυαλό επέστρεψε στα παλιά, τότε που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (πατέρας του Κυριάκου) έκανε παρέα με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (παππού του Μιλτιάδη). Μια από τις πιο τις δυνατές φιλίες που έχουμε δει ανάμεσα σε πολιτικό και επιχειρηματία. Για όσους είχαν ζήσει από κοντά την σχέση των δυο ανδρών, η προχθεσινή εικόνα, είναι σίγουρο ότι θα τους χαροποιούσε ιδιαίτερα, αν είχαν την δυνατότητα να την ζήσουν από κοντά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News