Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του για τις 14 Ιουλίου

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών προσήλθε σήμερα 4/7 με τον δικηγορο του Αλέξη Κουγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης σε βάρος της πρωην συντρόφου του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βγαίνοντας από το δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του αποκάλυψε ότι αναβλήθηκε η δίκη του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό τον οποίο, όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, διέπραξε εις βάρος της το βράδυ της Πέμπτης, 30 Ιουνίου. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου και δόθηκε παράταση για τους περιοριστικούς όρους.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε: «Η αλήθεια θα με δικαιώσει».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tlive βγαίνοντας από το δικαστήριο: «Έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο ψευδή αποδεικτικά στοιχεία. Τo video που έχει κυκλοφορήσει και δείχνει μια φιγούρα θωλή ενός άντρα να κλωτσά μια γυναίκα δεν αφορά τον κύριο Θέμη Αδαμαντίδη.

Η φωτογραφία με το πρόσωπο της παθούσης με τον μώλωπα στο πρόσωπο δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχθεί πριν από 1,5 χρόνο και οι μώλωπες έχουν προκληθεί από γόνο πλούσιας οικογένειας, του οποίου το όνομα δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε. Επίσης δεν έχουμε σχέσεη με άλλες φωτογραφίες που έχει χτυπήματα η κυρία», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News