Boμβιστική επίθεση στον Real: Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών καταδικάζει την άνανδρη ενέργεια

Aνακοίνωση με την οποία καταδικάζει την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Real τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/7) εξέδωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. 

Λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, όπου στεγάζεται ο Real FM, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, βρέθηκαν τρία γκαζάκια με ταινία σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου, μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ευτυχώς, με μια ηχολήπτρια του σταθμού να απομακρύνεται από τους πυροσβέστες και να οδηγείται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Χατζηνικολάου, με ανάρτηση του στο twitter κατήγγειλε εγκληματική ενέργεια. 

Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρεις εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…».

Η ανακοίνωση της Ένωσης: 

«Η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών καταδικάζει την άνανδρη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ομίλου Real Group τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι εμπνευστές της στράφηκαν σε βάρος ανθρώπινων ζωών, σε βάρος της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΗΕΑ εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Χατζηνικολάου και σε όλους τους εργαζόμενους του ομίλου».

Δείτε το βίντεο με όσα διαδραματίστηκαν στις εγκαταστάσεις του Real group: 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News