Διακοπές: Επτά ήσυχα νησιά - Γραφικά χωριά, με σπήλαια και ηφαίστεια, κρυστάλλινα νερά για βουτιές

Επτά ελληνικά νησιά που αξίζει να επισκεφτείτε αν η προτεραιότητα σας είναι οι ήσυχες καλοκαιρινές διακοπές, για χαλάρωση, γέμισμα μπαταριών και όμορφες εικόνες και εμπειρίες. 

Για όσους επιθυμούν να περάσουν μέρος της καλοκαιρινής τους άδειας σε ένα παρθένο μέρος με κρυστάλλινα νερά, στενά σοκάκια, ανεξερεύνητα χωριά μακριά από τη σύγχρονη καθημερινότητα υπάρχουν όμορφα ελληνικά νησιά, μεταξύ Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, έτοιμα να σας υποδεχτούν και να προσφέρουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ξεχωρίσαμε επτά πανέμορφα νησιά, απομακρυσμένα από το επιτηδευμένο τουριστικό τοπίο, τα οποία προσφέρουν ηρεμία για να γεμίσετε εικόνες από εναλλακτικά τοπία, να κολυμπήσετε σε χρυσαφένιες παραλίες και να απολαύσετε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Αυτά τα γραφικά νησιά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν τα μεγαλύτερα και τα πιο τουριστικά αντίθετα θα σας εκπλήξουν με το τοπίο, τη φιλοξενία των κατοίκων και την γαστρονομία τους. 

Ανάφη

Η Ανάφη, ένα πολύ όμορφο κυκλαδίτικο νησί, παραμένει αναλλοίωτη, γοητευτική και έτοιμη για εξερεύνηση σε όσους ψάχνουν έναν καλοκαιρινό παράδεισο μακριά από τους ρυθμούς της σύγχρονης ανάπτυξης. Αναμφισβήτητα η βόλτα μέσα στη Χώρα, με τα ολόλευκα σπίτια των Κυκλάδων, τις περιποιημένες αυλές με τα λουλούδια, τα πλακόστρωτα σοκάκια και τους ανεμόμυλους, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες του νησιού.

Δείτε περισσότερα στο iefimerida.g

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News