Άρης Σοϊλέδης: Διακοπές στη Σκόπελο με τη Μαρία Αντωνά μετά το Survivor
Τους τελευταίους μήνες ο Άρης Σοϊλέδηςείχε μια απαιτητική και δύσκολη καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor με την αγωνιστικότητα και την προσωπικότητά του και τερματίσει στη δεύτερη θέση του reality.
Δύσκολη όμως ήταν και η καθημερινότητα για τη Μαρία Αντωνά, η οποία στερήθηκε τον σύντροφό τους για μήνες, ζώντας μέσα από την τηλεόραση τις αγωνίες που περνούσε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τηλεθέαση Παρασκευής (15/7): Οι επαναλήψεις νικούν τις ζωντανές εκπομπές – Ποιος ξεχώρισε στην prime time;
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά είναι πλέον αχώριστοι μετά την επιστροφή του survivor.
Έπειτα από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις και την απαραίτητη ξεκούραση, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους καλοκαιρινό ταξίδι, επιλέγοντας ως προορισμό τους τη Σκόπελο.
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
