Έμιλι Ρατακόφσκι: Θύμα απιστίας η απόλυτη φαντασίωση όλων των ανδρών

Έμιλι Ρατακόφσκι: Θύμα απιστίας η απόλυτη φαντασίωση όλων των ανδρών

Είπε το «ναι» μόλις λίγες εβδομάδες αφότου άρχισαν να βγαίνουν, όταν της έκανε πρόταση γάμου χρησιμοποιώντας ένα δαχτυλίδι από συνδετήρα. Τέσσερα χρόνια μετά η Έμιλι Ρατακόφσκι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ καθώς ο τελευταίος όπως ισχυρίζεται το μοντέλο την απατούσε.

Η 31χρονη, η οποία έχει βρεθεί στην κορυφή πολλών charts με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, φέρεται να καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον 34χρονο σκηνοθέτη, ο οποίος «κατηγορείται» ό,τι την έχει απατήσει ουκ ολίγες φορές.  Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν η Έμιλι, η οποία γέννησε τον γιο τους πριν από 16 μήνες, εθεάθη για πρώτη φορά χωρίς τη βέρα της την περασμένη εβδομάδα. Μια πηγή που δεν μάσησε τα λόγια της δήλωσε στην «Page Six»: «Εκείνος την απάτησε. Είναι κατά συρροή απατεώνας. Είναι αηδιαστικός. Είναι ένα σκυλί».

Στη συνέχεια, το περιοδικό «People» που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον της Έμιλι είπε: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Εμ. Είναι καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της».

Δείτε περισσότερα στο protothema.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News