Φωτιές στην Αττική: Στα χαρακώματα η οικογένεια Στεφανίδη, ο Γιώργος Πατούλης και οι πολιτικοί στρατοί

Οι πυρκαγιές στην Αττική  έσβησαν, αλλά η κόντρα της οικογένειας της Κατερίνας Στεφανίδη με τον Γιώργο Πατούλη όλο και φουντώνει. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής πέρασε στην αντεπίθεση και σύνδεσε την επίθεση που δέχτηκε από τον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Γιώργο με την υποψηφιότητά της συζύγου του Ζωής Βαρέλη με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη θέση της ως Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου.

Παράλληλα, έκανε retweet το παρακάτω ποστάρισμα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι πολύ λυπηρό, ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Χρυσή Ολυμπιονίκη με τα Εθνικά χρώματα, να με κατηγορεί και να με στοχοποιεί ως υπαίτιο για την πυρκαγιά στην Παλλήνη.

Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 5 φορές στο όνομα μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα. Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωη Βαρέλη – Στεφανιδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική. Οι Περιφέρειες συνεπικουρούν στο έργο κατάσβεσης εφόσον τους ζητηθεί και αποτελούν έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.

Κύριε Στεφανίδη, η κόρη σας τιμάει τα Ελληνικά χρώματα ενώνοντας τους Έλληνες. Μην εκμεταλλεύεστε τη φήμη της για να πείτε τα ανυπόστατα ψέματα σας και να τους διασπάτε. Καλό θα ήταν και εσείς όπως όλοι στις δύσκολες στιγμές να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι να εκμεταλλευόμαστε “ως πολιτικά εξαπτέρυγα” κρίσιμες στιγμές για τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας συγκυριακά και ανεύθυνα».

Νωρίτερα η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται είχε γράψει τα εξής:

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακρυά.Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου.Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται».

Παράλληλα, το Twitter χωρίστηκε σε υπερασπιστές της οικογένειας Στεφανίδη και σε πολέμιούς της, με πολλούς να αποδίδουν σε πολιτικά παιχνίδια της διαμάχη.

Η ολυμπιονίκης μας, μάλιστα, απάντησε σε ορισμένα tweets από haters.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News