Κωνσταντίνος Αργυρός: Βίντεο - Όλα τα... σουτιέν στην πίστα
Μερικούς μήνες πριν κι έπειτα από μια ακυρωμένη συναυλία λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, ο Maluma βρέθηκε επιτέλους στη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία.
Δύο πράγματα ξεχώρισαν εκείνο το βράδυ στο ΟΑΚΑ, η Ελένη Φουρέιρα που έκλεψε την παράσταση, αλλά και τα αμέτρητα σουτιέν που πέταξαν οι θαυμάστριες στη σκηνή στον τραγουδιστή.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χθές είχε συναυλία στη Χαλκίδα και η βραδιά θύμισε αν μη τι άλλο εκείνη με τον Maluma, αφού και αυτός δέχτηκε κάποια σουτιέν στο stage.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
