Μηνιαίες προβλέψεις: Πώς θα είναι για όλα τα ζώδια ο Αύγουστος

Αυτές είναι οι μηνιαίες προβλέψεις για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού για όλα τα ζώδια.

Κριός: Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας και κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους. Μελετήστε καινούριες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ότι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Περιοριστείτε στο συνηθισμένο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας και μην ξεκινήσετε τώρα κάτι σημαντικό.

Ταύρος: Διατηρήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε όλα και γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε. Μην αναβάλλετε άλλο για αργότερα ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Ενισχύονται σημαντικά σχέσεις, γνωριμίες και οικονομικά. Στις 24 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ. Οργανωθείτε σωστά για να σας προσφέρει αυτός ο μήνας πολλά. Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν.

Δίδυμοι: Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο. Στις 21 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Δείξτε στους άλλους ότι τους υπολογίζετε και τους χρειάζεστε, μετριάζοντας κτητικότητα, ζήλια και εγωισμό. Θα επιβιώσετε ακόμα και με αυτούς που δεν εγκρίνετε απόλυτα, οπότε πάρτε το απόφαση ότι θα συνεργαστείτε με κάποιους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News