Ρίκι Μάρτιν: Aυτός είναι ο 21χρονος ανιψιός του που τον κατηγόρησε για αιμομιξία

Με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες για αιμομιξία από τον ίδιο του τον ανιψιό, ο Ρίκι Μάρτιν βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Πώς ξεκίνησαν όλα;

«Είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας. Είμαι ιδιαίτερα ευλογημένος που είμαι αυτός που είμαι». Με αυτά τα λόγια αποκάλυψε στις 29 Μαρτίου 2010 μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας τη σεξουαλική του ταυτότητα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε πάρει θέση απέναντι στα σχόλια που αφορούσαν τη σεξουαλικότητά του καθώς δεν ένιωθε έτοιμος. «Δεν άντεχα άλλο πια. Ήταν πολύ επώδυνο. Κρατώντας τα παιδιά μου στα χέρια μου είπα στον εαυτό μου ότι δεν μπορώ να τους μάθω να λένε ψέματα. Ήθελα να είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους, για τους εαυτούς τους, για την οικογένειά τους. Πριν αποφασίσω να γίνω πατέρας είχα αποδεχτεί ποιος ήμουν. Ήμουν ευτυχισμένος. Σκέφτηκα λοιπόν κρατώντας τα παιδιά μου ότι ήρθε η στιγμή να το μοιραστώ με τον κόσμο. Μόλις το έκανα άρχισα να κλαίω. Ένιωσα απελευθερωμένος και πως επιτέλους μπορούσα να πω ότι αγαπώ τον εαυτό μου ολοκληρωτικά» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του μετά την αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ωστόσο, όπως έχει πει, λάτρεψε τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του στο παρελθόν περιγράφοντας τα αισθήματα που ένιωσε για εκείνες ως ευλογία και δώρο. «Είμαι εναντίον των σεξουαλικών ταμπελών. Είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και σεξουαλικές ανάγκες. Είμαι ανοιχτός στο να βρεθώ σεξουαλικά με μια γυναίκα αν νιώθω ότι το επιθυμώ. Παρ’ όλα αυτά, δεν ενδιαφέρομαι για μια σχέση με γυναίκα. Προτιμώ τους άντρες».
 
Πρόσφατα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σοβαρές καταγγελίες που αφορούσαν τον ίδιο. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος ανιψιός του Ντένις Για ντιέλ Σάντσες –γιος της αδελφής του Βανέσα– τον κατηγόρησε για αιμομιξία καθώς και παρενόχληση. «Δυστυχώς το πρόσωπο που ισχυρίζεται όλα αυτά παλεύει με βαθιά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Ρίκι Μάρτιν φυσικά δεν θα μπορούσε να εμπλέκεται σε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του. Η ιδέα δεν είναι μόνο ψευδής, είναι αηδιαστική» ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωση η νομική πλευρά του τραγουδιστή, ενώ τη δική του απάντηση έδωσε ο Ρίκι Μάρτιν: «Ελπίζουμε όλοι αυτός ο άντρας να βρει τη βοήθεια που τόσο άμεσα χρειάζεται. Όμως περισσότερο από όλα ανυπομονούμε αυτή η απαίσια υπόθεση να απορριφθεί το συντομότερο δυνατό από τον δικαστή μόλις κοιτάξει τα στοιχεία που υπάρχουν».
 
Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News