Nτέιβιντ – Ρόμεο Μπέκαμ: Ποζάρουν στον φακό για τη νέα τους συλλογή γυαλιών ηλίου
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο γιος του Ρομέο, λανσάρουν τη νέα συλλογή τους με γυαλιά ηλίου, ποζάροντας σε ρόλο μοντέλων.
Μια νέα καλοκαιρινή ανάρτηση του Ρόμεο Μπέκαμ άναψε φωτιές στα social media. Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ ποζάρει σε βραδινή λήψη μαζί με τον πατέρα του.
Γοητευτικοί και οι δύο χαμογελούν στον φακό με σύνολα του οίκου Dior. Ο έφηβος επέλεξε ένα σετ σε παστέλ τόνους και ο Ντέιβιντ ένα σύνολο σε μπλε σκούρο. Mάλιστα όπως ενημερώνει ο πρώην άσος των γηπέδων, το ενσταντανέ είναι από την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Eyewear by David Beckham.
Δείτε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
