Έλντα Πανοπούλου: Απολαμβάνει τις διακοπές της και φωτογραφίζεται στη θάλασσα

Τη γνωρίσαμε το 1983 στη σειρά «Αστέρια από χώμα» και την αγαπήσαμε από την συμμετοχή της στο «Ρετιρέ».

Η ηθοποιός, Έλντα Πανοπούλου ενσάρκωνε την θρυλική «Χαρούλα Πεπονάκη», την τηλεφωνήτρια του Κόσμος. Ένας ρόλος σταθμός στην ελληνική τηλεόραση, σε ένα σίριαλ που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε κάθε χρόνο.

Ο λόγος για την Έλντα Πανοπούλου

Εκτός από ηθοποιός ήταν και μουσικός και δημοσιογράφος, τα επόμενα χρόνια συμμετείχε στο πρωινό του MEGA με την Σοφία Βόσσου.

Η ίδια διανύει την πιο ήρεμη περίοδο της ζωής της και το φετινό καλοκαίρι ξεκουράζεται, απολαμβάνει τη θάλασσα, κάνει τις βουτιές της και έχει δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα.

Παράλληλα, δεν διστάζει να αναρτήσει φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram και να ενημερώσει τους ακολούθους της για την καθημερινότητά της.

Στο τελευταίο στιγμιότυπο που ανέβασε ποζάρει χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ, στην παραλία και μας δείχνει πως ξέρει να «ρουφάει» τη ζωή.

«Δεν χρειάζονται πολλά… για την χαρά», έγραψε στη λεζάντα.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Έλντας Πανοπούλου ήρθε πριν λίγα χρόνια όταν έχασε αρκετά κιλά. Η ίδια είχε δηλώσει: «Είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω. Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EldaPanopoulou (@eldapanopoulou)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News