Κλιντ Ίστγουντ και Κερκ Ντάγκλας: Σε σπάνια καλοκαιρινά στιγμιότυπα

Ο Κλιντ Ίστγουντ είναι σήμερα 92 ετών και συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς χολιγουντιανούς σταρ. Ο Κερκ Νάγκλας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020 μπαίνοντας στη λίστα με τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς.

Ο βραβευμένος με 4 Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, Κλιντ Ίστγουντ έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές. Το 1958, στα 28 του χρόνια, ο φωτογραφικός φακός τον είχε εντοπίσει να κάνει μπάνιο σε παραλία της Καλιφόρνιας.

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ήταν παντρεμένος με τη γραμματέα Μάγκι Τζόνσον, την οποία είχε γνωρίσει σε «ραντεβού στα τυφλά». Κατά τη διάρκεια του γάμου τους δεν ήταν πιστός και είχε συνάψει παράλληλες σχέσεις. «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να έχεις ευτυχισμένο γάμο. Μόλις τον μάθω κι εγώ θα παντρευτώ ξανά» έχει δηλώσει με χιούμορ στο παρελθόν.

Το 1953 ο 37χρονος τότε, Κερκ Νάγκλας, Αμερικανός ηθοποιός ήταν ήδη δύο χρόνια διαζευγμένος από την πρώτη του σύζυγο Νταϊάνα Ντιλ, με την οποία είχαν αποκτήσει δύο γιους, τον Μάικλ και τον Τζόελ. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Λίντο της Βενετίας πόζαρε ανάμεσα στη ζωγράφο Νοβέλα Παριγκίνι και την ηθοποιό Λίλι Γκρέκο.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News