ΣΚΑΙ: Ξέρουμε δύο από τις παίκτριες του Love Island

Θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο του νέου reality του ΣΚΑΪ.

Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ένα νέο reality γνωριμιών θα κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για το Love Island το οποίο θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον και θα κληθούν να γίνουν ζευγάρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του okmag δύο από τις παίκτριες που θα δούμε στο νέο reality Love Island είναι η Μαριάννα Μπαφίτη και η Κατερίνα Βαγκάνσια. Δυο εκρηκτικά νεαρά κορίτσια που ασχολούνται με το μόντελινκ και είναι πολύ ενεργές στα social media.

 Ποιες είναι οι δύο παίκτριες που θα δούμε στο Love Island;

Η Μαριάννα Μπαφίτη έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε δημοσιεύματα του Mykonos Live TV με τις εμφανίσεις της στις κοσμικές παραλίες. Εργάζεται σε Αθήνα και Μύκονο κάνοντας δημόσιες σχέσεις. Παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ και το Instagram στο οποίο αριθμεί 152 χιλιάδες followers.

Έχει ύψος 1,64 και κατάγεται από την Πάρο από όπου είναι ο πατέρας της και τη Θεσσαλονίκη, από όπου κατάγεται η μητέρα της και μεγάλωσε και η ίδια. Τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Αθήνα. Επισκέπτεται συχνά την Πάρο όπου μένουν πλέον οι γονείς της.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News