Διακοπές: Tα μαγιό που επέλεξαν οι celebrities για τις αυγουστιάτικες βουτιές τους

Ο Αύγουστος είναι εδώ ενώ το καλοκαίρι είναι πια στο peak του. Oι celebrities άλλωστε δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις αποδράσεις του. επιλέγουν τα πιο μοντέρνα σχέδια μαγιό για να κάνουν το δικό τους fashion statement στην παραλία.

Οι Ελληνίδες celebrities επέλεξαν ολόσωμα αλλά και μπικίνι είτε σε neon εκτυφλωτικά χρώματα είτε σε γήινους τόνους αλλά και με animal prints που φέτος άλλωστε είναι στο Top των τάσεων.

Δέσποινα Βανδή επιλέγει ένα ολόσωμο σε μπλε έντονους τόνους. Σε απλή γραμμή και με φαρδιές τιράντες είναι το must κομμάτι του καλοκαιριού. Μάλιστα για ένα ιδιαίτερο resort στυλ το συνδυάζει με ριγέ λευκό και κόκκινο σορτς.

Η Κατερίνα Καινούργιου ποντάρει στο χρώμα της σεόν που δεν έιναι άλλο από το φωτεινό κίτρινο της αισιοδοξίας και της ηλιαχτίδας. Η παρουσιάστρια του Alpha επιλέγει ένα λιτό σχέδιο στις διακοπές της στη Μύκονο. Το μίνιμαλ στυλ του μαγιό άλλωστε αναδεικνύει στο μάξιμουμ τις αναλογίες της.

Το navy στυλ είναι από τα αγαπημένα της Μαρίας Μπεκατώρου. Αυτό φαίνεται από τα ρούχα που επιλέγει αλλά και από το beachwear ύφος που επιλέγει. Τα ριγέ μπικίνι είναι η αγάπη της. Το ίδιο και ο σκύλος της που δεν τον αποχωρίζεται ούτε στη θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News