Αν Χεκ: Νεκρή η ηθοποιός, την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα υποστήριξης

Η οικογένεια της ηθοποιού Αν Χεκ ανακοίνωσε τον θάνατό της. Η καλλιτέχνης αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο Λος Άντζελες, όταν η 53χρονη ηθοποιός έπεσε με το όχημά της πάνω σε ένα γκαράζ, αναπτύσσοντας στη συνέχεια ξανά ταχύτητα πέφτοντας σε μια πολυκατοικία όπου και εξερράγη με την ίδια μέσα. Η Ανν Χεκ υπέστη, σύμφωνα με την Daily Mail πολύ σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την ανασύρουν από τις άμορφες μάζες του αυτοκινήτου.

Το τραγικό τροχαίο

Οι πρώτες εικόνες που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα από τον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο, επιβεβαίωναν την κρισιμότητα της κατάστασης. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ακόμη, φωτογραφία της Χεκ λίγο πριν το ατύχημα με ένα μπουκάλι βότκα να είναι τοποθετημένο σε θήκη του αυτοκινήτου. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, η Χεκ διασωληνώθηκε. Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι η Χεκ είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Δείτε περισσότερα στο in.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News