Ξέσπασμα Βέρτη: «Δεν ξέρουν τι έχω περάσει όλα αυτά τα χρόνια!»

O Νίκος Βέρτης σπάει τη σιωπή του στο ΟΚ!: «Δεν ξέρουν τι έχω περάσει τα τελευταία χρόνια», αναφέρει ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Νίκος Βέρτης σπάει για πρώτη (και τελευταία) φορά τη σιωπή του μετά την έντονη αντίδρασή του επί σκηνής. Τι πραγματικά συνέβη στη Θεσσαλονίκη που τον έκανε να χάσει -πρώτη φορά- την ψυχραιμία του επάνω στη σκηνή; Πώς νιώθει που δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο στην αντιδικία που είχε με πρώην φίλο και συνεργάτη του; Ποια είναι η αλήθεια για την προσωπική του ζωή; Ο διάσημος -και εκτός συνόρων!- τραγουδιστής στην πρώτη του συνέντευξη μετά από τρία σχεδόν χρόνια απαντάει σε όσα συζητούν όλο αυτό το διάστημα για εκείνον -χωρίς εκείνον.

Η συνέντευξη του Νίκου Βέρτη:

Εσύ Νίκο μπορείς να πεις σε αυτή τη φάση ότι απολαμβάνεις την επιτυχία σου; Είσαι χαρούμενος;

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής ως άνθρωπος. Κάθε πρωί που ξυπνάω κάνω τον σταυρό μου και λέω «δόξα τω θεώ που είμαι υγιής, που έχω ανθρώπους να τους αγαπώ και να με αγαπούν, να με στηρίζουν και να με συγχωρούν στα λάθη μου, που έχω τη δύναμη να συγχωρώ κι εγώ με τη σειρά μου». Επαγγελματικά είμαι ευτυχισμένος που κάνω αυτό που αγαπώ, που έχω την πολυτέλεια να προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Διαβάζω τα μηνύματα του κόσμου. Πριν από μερικές μέρες μου έγραψε κάποιος ότι έχει πολύ καπνό στο μαγαζί. Θέλω να πω ότι στα μαγαζιά που εμφανίζομαι έχουμε τέσσερις μεγάλες καπνομηχανές που εκχύουν ένα νερό που βράζει, για να στο εξηγήσω απλά. Με αυτόν τον καπνό «γράφουν» πιο όμορφα τα φώτα. Αυτό το κάνουν μέχρι και στις ταινίες του Χόλιγουντ, γίνεται πιο κινηματογραφικό το περιβάλλον. Τις στιγμές όμως που χαμηλώνει αυτόματα ο εξαερισμός, ο καπνός φαίνεται πιο πολύ. Δεν είναι όμως καπνός τσιγάρου. Σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό που έγινε, όσο και αν τους προτρέπουμε για το αντίθετο, κάποιες φορές οι θαμώνες ανάβουν τσιγάρα. Αυτό δεν μπορούμε να το εμποδίσουμε…».

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News