FY: Αυτό είναι το πραγματικό όνομά του

okmag.gr

Όσα αποκαλύπτει ο τράπερ στο ΟΚ.

Βράδυ Τρίτης. Έχουμε κανονίσει να μιλήσουμε το απόγευμα αλλά μια «αναποδιά» που δεν μπορεί να μου την εξηγήσει μεταφέρει τη συνάντησή μας –μέσω FaceTime– για τις 11.

Βρίσκεται στο νέο του διαμέρισμα στα νότια προάστια. Είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, φοράει τα χαρακτηριστικά ντεγκραντέ γυαλιά του. Δεν μπορεί να μείνει σε ένα σημείο για πολλή ώρα. Από το μπαλκόνι του φαίνεται η θάλασσα, την οποία φωτίζει το φεγγάρι που έχει σχεδόν γεμίσει. Οι δύο του γάτες εξερευνούν τον νέο τους χώρο και εκείνος τις χαϊδεύει. Όλα γύρω του είναι λευκά, ο χώρος είναι σχεδόν άδειος αφού περιμένει τα καινούρια του έπιπλα.

Εδώ και τρία χρόνια συζεί με τη σύντροφό του, την Άλεξ, η οποία περνάει φευγαλέα από την κάμερα και η φωνή της ακούγεται στο βάθος. Ο FY, κατά κόσμον Φίλιππος Γιαγκούλης, αποτελεί την καλή πλευρά της ελληνικής τραπ μουσικής σκηνής. Δεν πίνει (ούτε υγρά ούτε στερεά), καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν κοιμάται με άλλη γυναίκα κάθε βράδυ, δεν του αρέσει να μπλέκει σε κόντρες και καβγάδες. Από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με τις πιο σκοτεινές πλευρές της ζωής, αλλά τελικά επέλεξε το φως.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News