Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Ανδρέα Καψάλη – «Ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο»

instagram/helena paparizou

Συνέντευξη στο Marie Claire Σεπτεμβρίου παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του αγαπημένου της Ανδρέα Καψάλη, τις διαφορές που έχουν οι οποίες ωστόσο ενώνονται μεταξύ τους αλλά και την ψυχική υγεία.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Marie Claire για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με το σύζυγό της, αλλά και τον τρόπο που που διαχειρίζεται την ψυχική της ισορροπία.

Όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου:

Είναι αλήθεια ότι ασχολείστε με το διαλογισμό;

Ξεκίνησα πριν από την πανδημία. Για να μπορώ να ισορροπώ. Γενικότερα, όσο μεγαλώνουμε βλέπουμε στον εαυτό μας περισσότερες ανασφάλειες, φοβίες κ.ά. Έτσι κάποια στιγμή είπα: «Θέλω να ζήσω ελεύθερη». Όταν ήρθε η πανδημία, όλα απέκτησαν μεγαλύτερη ένταση, το ίδιο και αυτή η ανάγκη. Και αυτό είναι το καλό που έκανε σ’ εμένα ο κορονοϊός.

Τι αντισταθμίζει αυτή η πνευματική αναζήτηση;

Ζούμε σε μια εποχή που όλα πρέπει να είναι ταυτόχρονα open: ήμουν εκεί, έκανα αυτό, θα κάνω αυτό, φόρεσα εκείνο… Εξαρτιόμαστε και ζούμε πολύ μέσα από τα social media. Και εγώ τα αγαπώ τα social media, αλλά μόνο μέχρι ένα σημείο μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Για να έχεις μια ισορροπία, πρέπει να έχεις αγγίξει και άλλα πράγματα, να ξέρεις να ζεις σε μια μοναχικότητα, να εξερευνάς και να μαθαίνεις, να θέλεις να μη ζεις όλη την ώρα στο δήθεν. Εμένα μου έχει ταιριάξει όλο αυτό, αλλά ο καθένας βρίσκει τον δικό του δρόμο. Με βοηθάει βέβαια πολύ και ο σύζυγός μου.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News