Τζέισον Στέιθαμ: Για διακοπές στην Ελλάδα – Ποιο νησί επέλεξε;

Twitter/News Media Daily

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι και τον πεντάχρονο γιο τους, Τζακ.

Ελλάδα ψηφίζει αυτό το καλοκαίρι και ο Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος επέλεξε τη χώρα μας για τις διακοπές με την οικογένειά του.

Ο σταρ του Χόλιγουντ επισκέφτηκε την χώρα μας και πιο συγκεκριμένα, τη Σχοινούσα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ηθοποιός, η σύζυγός του Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι και ο πεντάχρονος γιος τους Τζακ βρίσκεται στο νησί τα τελευταία δύο 24ωρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκείνος και η οικογένειά του εθεάθησαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, που ο Τζέισον Στέιθαμ επισκέπτεται την Ελλάδα. Ο ηθοποιός βρέθηκε ξανά στη χώρα μας πέρυσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Αναλώσιμοι», που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος, όλο και περισσότεροι επώνυμοι της διεθνούς showbiz έχουν επιλέξει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ανάμεσά τους η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Κιάρα Φεράνι, η Ντέμι Μουρ,  ο Τζέιμς Φράνκο κ.α..

Πηγή: In.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News