Ισπανία: Πορτιέρηδες ξυλοκοπούν τουρίστριες έξω από κλαμπ στην Ισπανία

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους πορτιέρηδες να σπρώχνει μια γυναίκα με ροζ φόρεμα και στη συνέχεια να σηκώνει στα χέρια του σε μια άλλη με λευκό φόρεμα, για να την απομακρύνει.
Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει πορτιέρηδες να χτυπούν βίαια μία παρέα τουριστριών σε μπαρ της Μαρμπέγια της Ισπανίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», οι νεαρές τουρίστριες στέκονταν έξω από το κλαμπ «Lemmon» στο δημοφιλές θέρετρο και λογομαχούσαν με τους άνδρες του προσωπικού φύλαξης. Μάρτυρας, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, αναφέρει ότι οι κοπέλες είχαν εκδιωχθεί λίγη ώρα νωρίτερα από το κλαμπ λόγω της συμπεριφοράς τους, χωρίς, ωστόσο, η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί.
Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους πορτιέρηδες να σπρώχνει μια γυναίκα με ροζ φόρεμα και στη συνέχεια να σηκώνει στα χέρια του σε μια άλλη με λευκό φόρεμα, για να την απομακρύνει.
Μετά από λίγο, η γυναίκα με το ροζ φόρεμα σπρώχνεται και πέφτει ξανά στο έδαφος, ενώ, σύμφωνα με τη «Daily Mail», μια άλλη δέχτηκε ένα χαστούκι.
Το σοκαριστικό είναι πως κανείς δεν φαίνεται να επεμβαίνει βλέποντας τους άνδρες να χτυπούν τις τουρίστριες, οι οποίες αποχώρησαν μετά από λίγο εκνευρισμένες από το μπαρ.
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
