Βίον ανθόσπαρτον: Φωτογράφος γάμων αποκαλύπτει τα σημάδια που οδηγούν στο χωρισμό

Pixabay

Το γάμο ονειρεύεται κάθε ζευγάρι. Πότε όμως κρατάει για πάντα;

Οι ευχές για ένα γάμο είναι να κρατήσει για πάντα αλλά δυστυχώς δεν πιάνουν πάντα.

Οι νεόνυμφοι μπορεί να έχουν τις καλύτερες προθέσεις αλλά τα διαζύγια είναι πιο πολύ συχνό φαινόμενο. Οι αιτίες πολλές και δεν είμαστε εδώ σε θέση να τις αναλύσουμε.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε τους «ειδικούς» και να παρατηρήσουμε σημάδια που οδηγούν σε χωρισμό.

Η φωτογράφος γάμων, Shayla Herrington, σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok και έχει γίνει viral αποκαλύπτει τρία σημάδια σε ένα γάμο που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν θα πάνε και τόσο καλά.

Σύμφωνα με την ίδια αν παρατηρήσει κανείς τις κινήσεις του ζευγαριού, μπορεί να καταλάβει αν η σχέση τους έχει μέλλον ή όχι.

Διαβάστε τα τρία σημάδια που προμηνύουν… καταστροφή

1. Χαμογελάστε και… κλικ
Οι φωτογραφίες είναι αναπόσταστο κομμάτι του γάμου αλλά η επιλογή κάθε φορά του ζευγαριού δείχνει πολλά. Αν η έννοια τους είναι περισσότερο να φωτογραφηθούν με συγγενείς και φίλους και όχι οι δύο τους καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση τους.

2. Εγκρίνουν οι κολλητοί;
Κουμπάροι, κολλητοί, κολλητές, συνάδελφοι και λοιποί φίλοι είναι από τα βασικά πρόσωπα σε ένα γάμο. Αν ωστόσο κάθε νεόνυμφος περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους μόνος του και οι καλεσμένοι είναι χωρισμένοι σε… δύο στρατόπεδα σημαίνει ότι δεν έχουν δοθεί οι απαραίτητες «εγκρίσεις» από την παρέα. Και αυτό ποτέ δεν βγαίνει σε καλό…

3. Ώρα για πάρτι
Σύμφωνα με την φωτογράφο, υπάρχει και τρίτο σημάδι και έχει να κάνει με το πάρτι. Αν το ζευγάρι περνάει περισσότερο χρόνο με τους φίλους παρά μεταξύ τους, κάτι δείχνει.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News