Sportday Weekend στα Παραπολιτικά 90,1 FM: Τα Σαββατοκύριακα παίζει πλέον μπάλα η ομάδα της Sportday!

Sportday.gr

Από το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο τα Παραπολιτικά 90,1 FM ανοίγουν το γήπεδο τους στους Έλληνες φιλάθλους και η Sportday… σκοράρει ραδιοφωνικά γκολ με προπονητή τον Δημοσθένη Καρμοίρη!

Από το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο η αθλητική σας ενημέρωση παίζει… άλλη μπάλα στα Παραπολιτικά 90,1 FM! 

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 18.00 μέχρι τα μεσάνυχτα και για συνολικά 12 ώρες, ο κόουτς Δημοσθένης Καρμοίρης συντονίζει όλους τους παίκτες της ομάδας της Sportday και σας μεταφέρει τον πιο ιδιαίτερο σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας στο ελληνικό ραδιόφωνο. Sportday weekend! 

Αναλύσεις, σχόλια, παρασκήνια, όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες σε ένα εβδομαδιαίο αθλητικό ραδιοφωνικό ραντεβού, αλλιώτικο με όσα έχετε συνηθίσει.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας Sportday και του sportday.gr συνδυάζονται, ντριμπλάρουν, σουτάρουν και σκοράρουν… χωρίς να χαρίζονται στον οποιονδήποτε αντίπαλο!

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης ορίζει το σύστημα που θα παίζει κάθε φορά η ομάδα και οι παίκτες αναλαμβάνουν να ακολουθούν τις οδηγίες του: Ο διευθυντής της εφημερίδας SportDay, Γιώργος Μαζιάς, ο διευθυντής του sportday.gr, Αλέξανδρος Σόμογλου και μαζί τους ο Θεολόγος Αλεξανδράτος, ο Νίκος Σαρίδης, ο Γιώργος Χελάκης, ο Κώστας Γουλής, ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, ο Σπύρος Γρομητσάρης, ο Αντώνης Τσακαλέας, ο Παναγιώτης Γκαμπράνης και όλο το στελεχιακό δυναμικό του ομίλου της Sportday φιλοδοξούν να οδηγήσουν την ομάδα στο δικό τους… πρωτάθλημα ολοκληρωμένης ενημέρωσης.

Κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή από τις 18.00 μέχρι τα μεσάνυχτα η Sportday παίζει μπάλα στα Παραπολιτικά 90,1 FM στο Sportday Weekend! 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News