Μαραντόνα για Κάρολο: «Πες σε αυτόν με τη μεγάλη μύτη να...»

Με αφορμή το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ήρθε στο προσκήνιο μία άγνωστη παλιά ιστορία από τη συνάντηση του Ντιέγκο Μαραντόνα με τον Βασιλιά Κάρολο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρου του πλανήτη, μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (8/9) σε ηλικία 96 ετών.

Τις τελευταίες ημέρες έρχονται στην επικαιρότητα παλιές ιστορίες με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Κάρολο Γ’, ο οποίος το Σάββατο (10/9) ανακηρύχθηκε επίσημα βασιλιάς, διαδεχόμενος τη μητέρα του στο θρόνο.

Ο άλλοτε ατζέντης του Ντιέγκο Μαραντόνα, Γκιγιέρμο Κόπολα, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ένα άγνωστο περιστατικό που διαδραματίστηκε όταν ο «θεός του ποδοσφαίρου» συναντήθηκε με τον τότε πρίγκιπα της Αγγλίας.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο πλαίσιο μίας δεξίωσης που διοργανώθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με αφορμή την απόσυρση του Οσβάλντο Αρντίλες από το ποδόσφαιρο. Ο Αργεντινός άλλοτε διεθνής μέσος, είχε φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο UEFA το 1984 και το FA Cup στην Αγγλία το 1981.

«Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση από την πλευρά όλων μας. Κάποια στιγμή, όμως, ο Ντιέγκο μου είπε: “Κόπολα, πες σε αυτόν με τη μεγάλη μύτη να βγάλει το χέρι του από τον ώμο μου”. Τον κοίταξα έκπληκτος, δεν ήξερα τι να κάνω: αυτή η… μεγάλη μύτη, όπως τον είχε αποκαλέσει ο Ντιέγκο, ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος», είχε αναφέρει ο Κόπολα σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News