Σασμός: Ο αδερφός πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που μπαίνει τη σειρά

Νέα πρόσωπα στην καθημερινή σειρά Σασμός στον Alpha και μεταξύ των πρωταγωνιστών αδερφός πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 19/9/2022, για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός. στον Alpha Ο «Σασμός», έρχεται και φέτος στη συχνότητα του Alpha. Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις αλλά και τα συναισθήματά τους.

Μία επιστροφή θέτει νέα δεδομένα και γκρεμίζει τις όποιες σταθερές. «Νεκρός» «ξεβράζεται» από τη θάλασσα και ζητά εκδίκηση. Μυστικός αστυνομικός, σε μυστική αποστολή, υπόσχεται μεγάλες αποκαλύψεις. Εισαγγελέας, που είχε στο παρελθόν σχέση με μέλος της οικογένειας Βρουλάκη, κρατάει στα χέρια του την τύχη του Μαθιού Σταματάκη.

Φίλος του «νεκρού», μετά την αποφυλάκισή του για λαθρεμπόριο, ανοίγει μπαρ στο Ρέθυμνο. Ένας γάμος έμεινε «μετέωρος», ένας «ένοχος» αναζητείται, ο ήχος από το κλειδί που στριφογυρίζει στην φυλακή, φέρνει νέες εκπλήξεις.

Έτσι περιγράφεται στο σχετικό δελτίο τύπου του καναλιού, η συνέχεια της σειρά, στην οποία έχουμε αρκετούς νέους πρωταγωνιστές. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο Στέλιος Μάινας, η Αιμιλία Ξενάκη η Γιώτα Φέστα), ο Λευτέρης Ορφανός είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Δημήτρης Μαραθάκης ο Μάνος Πετούσης. Όσον αφορά τον τηλεοπτικό Ευθύμη Φαρμάκη είναι ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στη σειρά είναι ο φλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ. Μάινας). Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμα του. Μπήκε φυλακή και τώρα βγαίνει και γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο.

Στη ζωή είναι ο αδερφός του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά και του Χαϊδαρίου, του ΟΦΗ, του Ηρακλή και της Εθνικής ομάδας, Ηλίας Πουρσανίδη, ο οποίος σήμερα είναι παράγοντας του ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η σχέση του με τον Ολυμπιακό

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News