Έμιλι Ρατακόφσκι: Κάνει μπάνιο γυμνή με το παιδί της και ανεβάζει φωτογραφίες προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων

instagram/Emily Ratajkowski

«Βροχή» αρνητικών σχολίων για την Έμιλι Ρατακόφσκι, μετά την ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών της στη μπανιέρα μαζί με το μωρό της.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι το πανέμορφο μοντέλο, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Παρουσιάζει στους διαδικτυακούς φίλους της και όχι μόνο πολλές στιγμές της προσωπικής ζωής της. Αυτή την φορά άφησε τους ακολούθους της να πάρουν μια γεύση από την καθημερινότητα της, αφού δημοσιοποίησε φωτογραφίες, όπου κάνει μπάνιο γυμνή με το παιδί της.

Φωτογραφίες με το κατάξανθο μωρό της γυμνοί στη μπανιέρα

Το διάσημο μοντέλο που απολαμβάνει μόνη την μητρότητα, καθώς χώρισε με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, ανέβασε τις συγκεκριμένες εικόνες στο Instagram και τα like έπεσαν «βροχή».

«Δεν θα έβαζα φωτογραφία ενός γυμνού μωρού. Δημοσίευσε απλώς τον εαυτό σου γυμνό για να κερδίσεις likes» γράφει κάποιος ακόλουθός της, με άλλους να προσθέτουν:

«Γιατί στο καλό βάζεις φωτογραφίες με τον γυμνό γιο σου…; Το κάνεις μόνο για μερικά likes και προσοχή», «Αυτό δεν είναι εντάξει», «Θα είναι περίεργο ο γιος σου να δει αυτές τις φωτογραφίες όταν μεγαλώσει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News