Κρις Ντέιβιντσον: Νεκρός ο θρύλος του σερφ - Δέχτηκε γροθιά έξω από παμπ της Αυστραλίας

twitter/@wsl

Ο Αυστραλός θρύλος του σερφ, Κρις Ντέιβιντσον έπεσε νεκρός μετά από καυγά έξω από παμπ. Ο 45χρονος δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και κατά την πτώση του στο έδαφος χτύπησε θανάσιμα το κεφάλι του.

Ο θρύλος του σερφ, Κρις Ντέιβιντσον «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών, μετά από τη συμμετοχή του σε καυγά έξω από παμπ, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Ο άλλοτε πρωταθλητής, δέχθηκε μία γροθιά στο πρόσωπο και κατά την πτώση του, χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Kempsey όπου μεταφέρθηκε, το βράδυ του Σαββάτου (24/9).

Όπως αναφέρει το BBC, ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη σε ένα σπίτι στο South West Rocks και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Kempsey. Ο Γκραντ Κόουλμαν κατηγορείται για την επίθεση που προκάλεσε θάνατο και αρνήθηκε την εγγύηση πριν εμφανιστεί ενώπιον του Port Macquarie Bail Court την Κυριακή.

Ο Κρις Ντέιβιντσον έγινε παγκοσμίως γνωστός το 1996, όταν σε ηλικία 19 ετών κέρδισε τον 11 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Κέλι Σλέιτερ, τον κορυφαίο σέρφερ όλων των εποχών, σε δύο διαδοχικούς αγώνες.

Ο Σλέιτερ τον αποχαιρέτισε μέσω των social media, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Χάθηκε ένας ακόμα στρατιώτης του αθλήματος. Είχα πολλές καλές μάχες με αυτόν τον τύπο. Ένας από τους πιο ταλαντούχους σέρφερ που έχω γνωρίσει ποτέ».

Συλλυπητήρια και από την World Surf League για την απώλεια του Ντέιβιντσον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News