Μπραντ Πιτ – Έμιλι Ρατακόφσκι: Είναι το νέο hot ζευγάρι του Χόλυγουντ;

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ και την Έμιλι Ρατακόφσκι να έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Ο 58χρονος Αμερικανός ηθοποιός και το 31χρόνο μοντέλο βγήκαν ραντεβού στα κρυφά, αποκαλύπτει το Page Six και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι επίσημα ζευγάρι. «Ο κόσμος κάνει εικασίες για αυτό το θέμα εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπραντ δεν είναι σε σχέση με καμία.

Έχουν βγει δύο φορές», σημειώνει κοινός τους φίλος. Και προσθέτει: «Ο Πιτ έχει επίσης θεαθεί και με άλλες κοπέλες τους τελευταίους μήνες όμως δεν είναι ζευγάρι με καμία συγκεκριμένα. Μείνετε συντονισμένοι».

Χωρισμένοι και οι δύο

Σημειώνεται ότι ο Μπραντ Πιτ δεν έχει πάρει ακόμα επίσημο διαζύγιό με την Αντζελίνα Τζολί. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε γραφτεί ότι βγαίνει με την τραγουδίστρια Lykke Li, και τις ηθοποιούς Alia Shawkat και Andra Day. Όλες οι φήμες ωστόσο έχουν διαψευστεί.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι πρόσφατα χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον 41χρονο Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, ο οποίος φέρεται να την απάτησε. Δημοσίευμα της Page Six θέλει την 31χρονη να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει, ότι το διαζύγιο του ζευγαριού δεν θα είναι εύκολο και πως «υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εκδικαστούν».

Η ίδια σε πρόσφατο βίντεο στο TikTok χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «single που σκέφτεται ραντεβού και άλλα πράγματα».

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News