Time 100 Next: Αυτοί είναι στην κορυφή της λίστας των σταρ της επόμενης γενιάς

Ανάμεσα στα ονόματα και η Σίντνεϊ Σουίνι.

Το περιοδικό Time δημοσίευσε την ετήσια λίστα Time100 Next για το 2022 με «100 ανερχόμενους αστέρες από διάφορους τομείς και από όλον τον κόσμο». Η λίστα είναι χωρισμένη σε Καλλιτέχνες, Φαινόμενα, Καινοτόμους, Ηγέτες και Υπέρμαχους.

Το έργο των προσωπικοτήτων που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα περιγράφουν φίλοι ή συνάδελφοί τους με μία παράγραφο.

Στην κορυφή της λίστας με τους Καλλιτέχνες βρίσκεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, SZA, την οποία η συνάδελφός της Lizzo χαρακτηρίζει ως «μία από τις σημαντικότερες τραγουδοποιούς και τραγουδίστριες όλων των εποχών». «Η αυθεντικότητα στην τέχνη της -ο τρόπος που μπορεί να αφηγηθεί την ιστορία της και ο τρόπος που χρησιμοποιεί τη μελωδία- είναι εξαιρετική», γράφει.

Η ηθοποιός των σειρών Euphoria και White Lotus, Σίντνεϊ Σουίνι, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας Φαινόμενα και η ηθοποιός» και η τραγουδίστρια Κίκι Πάλμερ πρώτη στη λίστα των Καινοτόμων.

Η πρόεδρος του Ιδρύματος Δασών, Φύσης και Περιβάλλοντος -Aceh Foundation- στη Σουμάτρα, Φαρουίζα Φαρχάν, είναι πρώτη στη λίστα με τις Ηγετικές Προσωπικότητες και ο γεννημένος στη Νότια Κορέα, Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και παραγωγός Τζόελ Κιμ Μπούστερ είναι πρώτος στη λίστα με τους Υπέρμαχους.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News