Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι συμβαίνει με το βάρος της, η «ύποπτη» εικόνα της στο Love Island

Το νέο reality αγάπης, έκανε πρεμιέρα, ωστόσο αυτό που προβλημάτισε αρκετά τους τηλεθεατές ήταν η εικόνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία ήταν πιο αδύνατη από ποτέ.

Πρεμιέρα χθες για το νέο ριάλιτι «Love Island» με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωγίου και τα σχόλια που προκάλεσε η πολύ αδυνατισμένη εικόνα της, έδωσαν και πήραν! Η Φαίη Σκορδά μη πιστεύοντας τα σχόλια που έγιναν εις βάρος της οικοδέσποινας του Love Island, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μου έστειλαν κάποια σχόλια για την Ηλιάνα, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την ομορφιά της αλλά με τα κιλά της.

Γράφτηκαν πολλά. Είναι ένα αδύνατο κορίτσι, ο καθένας έχει τα γούστα του. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να πω αν είναι περισσότερο από όσο πρέπει, εάν αυτό πρέπει να συζητηθεί. Είναι μια κούκλα».

Η θέση της Έλενας Χριστοπούλου για την υγεία της Ηλιάνας

«Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός.

Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά» είπε από την πλευρά της η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News