Ολυμπιακός: Χωρίς Ελ Αραμπί στον... πόλεμο του Οκτωβρίου!

EUROKINISSI

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα απουσιάσει από μερικά σημαντικά ματς του Ολυμπιακού τον Οκτώβριο καθώς ο τραυματισμός στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο θα τον κρατήσει εκτός 2-3 εβδομάδες.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν αν και όχι στο χειρότερο σενάριο. Πολύ σοβαρή ζημιά δεν έχει ο Ελ Αραμπί αλλά οι 2-3 εβδομάδες που θα μείνει εκτός δράσης ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, που τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, θα τον στερήσουν από τους πρωταθλητές σε σημαντικά ματς.

Ο 35χρονος παίκτης τραυματίστηκε στον έσω πλάγιου του δεξιού γονάτου και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα (3/10) έδειξαν το πρόβλημα και την απουσία.

Από ποιά ματς θα λείψει

Τα αμέσως επόμενα ματς του Ολυμπιακού που αναμένεται να χάσει ο Ελ Αραμπί είναι τα εξής: Καραμπάγκ εντός (6/10), ΟΦΗ εκτός (9/10), Καραμπάγκ εκτός (13/10), ΠΑΟΚ εντός (17/10) και Παναιτωλικό εκτός (22/10), Φράιμπουργκ εκτός (27/10) και Λαμία εντός (30/10) και οριακή θα είναι η συμμετοχή του για την αναμέτρηση με τη Ναντ εντός (3/11).

Οι λύσεις στην επίθεση

Πλέον ο Μίτσελ δουλεύει στο μυαλό του τις εναλλακτικές για την επίθεση. Το πιο δύσκολο για τον Ισπανό τεχνικό είναι να βρει λύσεις για το ματς της Πέμπτης με την Καραμπάγκ κι αυτό γιατί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπακαμπού που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας ενώ και ο Ουΐ Τζο έχει μια σύσπαση στη μέση από ματς με την εθνική του ομάδα και δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα προλάβει αν και υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει.

Λύση προφανώς αποτελεί και ο Αμπουμπακάρ που είναι στην ευρωπαϊκή λίστα ενώ ως φορ έχει παίξει στην Κοπεγχάγη και ο Μπιελ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News