Διονύσης Μακρής: «Μπορεί να έβγαζα και 60.000 ευρώ και τα χαλούσα με φίλους σε κότερα και ελικόπτερα»
Στην παρέα του The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε ο Διονύσης Μακρής. Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το «Dream Show», μίλησε αρχικά για τη μεγάλη επιτυχία που ήρθε σε μικρή ηλικία αλλά και τις καταχρήσεις και τους λάθος χειρισμούς που έκανε στην καριέρα του.
«Έδινα σε έναν φίλο μου όλα μου τα χρήματα για να πληρώνει λογαριασμούς και μου άφησε χρέος 1.500.000 ευρώ. Για δέκα χρόνια μπορεί να έβγαζα και 60.000 ευρώ αλλά τα χαλούσα με φίλους σε κότερα και ελικόπτερα», τόνισε ο Διονύσης Μακρής μεταξύ άλλων.
«Έκανα λάθη και εγώ στον χώρο. Επειδή ήμουν 23 όταν έκανα επιτυχία είχα έπαρση και έλεγα στους επιχειρηματίες: “Δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω”».
Δείτε περισσότερα στο okmag.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League Βαθμολογία: Πρώτος... μάγκας ο Παναιτωλικός - Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Ατζούν για Τζολάκη: «Τον είχα βάλει στο μάτι από τότε που μου είχε προκαλέσει πόνο»
- Ολυμπιακός: Γιατί «βράζουν» με τον Τζήλο
- ΚΕΔ Παρασκήνιο: Το φάλτσο του Λανουά με τον συντοπίτη παρατηρητή του Τζήλου και ο σερί ορισμός του
- Ολυμπιακός: Εντυπωσίασε ο Εντιάι, ντεμπούτο για τον Μοντέρο και... κούπα στην Κρήτη
