Άντζελα Γκερέκου: «Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες – Δεν έχουν σχέση με την αλήθεια»

eurokinissi

Η Άντζελα Γκερέκου απάντησε με αιχμηρό τρόπο στις φήμες που τη θέλουν να υιοθετεί παιδί.

Το «παρών» στην παρουσίαση του προγράμματος του θεάτρου Τέχνης έδωσε η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός, που για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και, μεταξύ άλλων, απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να υιοθετήσει παιδί.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες. Συγγνώμη που το λέω γελοιότητα, αλλά εννοώ ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Είναι ένα ευλογημένο θέμα αυτό της υιοθεσίας, αλλά όσον αφορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους τα κίτρινα περιοδικά και τα sites», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Το βιώνω και το διαχειρίζομαι ψύχραιμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν το ψωμί τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από μεγάλα ψέματα, να δημιουργούν ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια».

«Θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό ούτε στη δική τους ψυχή να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News