Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης μπήκε με σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου»

Σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την όμορφη περίοδο της ζωής της μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου. Λίγο πριν από την πρεμιέρα του J2US η Ελληνίδα σταρ μιλά για όσα όμορφα της έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη που μπήκε με «σαρωτικό τρόπο» στη ζωή της και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε αν ο έρωτάς της με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν κεραυνοβόλος, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε: «Έτσι ήταν. Όλο αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα και προέκυψε ξαφνικά. Δεν ξέρω τι να σου πω. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, Είναι πιο ουσιαστικός γιατί είχα φθάσει σε ένα στάδιο που ήξερα τι θέλω. Είναι ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις νερό στο κρασί σου για να προχωρήσεις σε μία σχέση και δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει μια άλλη ένταση. Νιώθω ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός. Είναι ένας άνθρωπος που μου έπιασε το χέρι και μου είπε “και τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”».

Και πρόσθεσε: «Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για εμένα. Ο Βασίλης μπήκε με ένα σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου. Μπήκε σιγά σιγά γιατί ήμουν οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις που ήταν δύσκολο να σπάσουν. Το έκανε με τέτοιο τρόπο που έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα “ναι αυτό θέλω να το ζήσω”».

Τι είναι όμως, αυτό που ξεχωρίζει στον Βασίλη Μπισμπίκη;

«Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, όλο αυτό που είναι ο Βασίλης. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη δύναμη ψυχής. Έχει τόση αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει τόση ευγένεια. Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας και όλο αυτό έγινε μέρα με τη μέρα πιο δυνατό. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί και γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα».

Για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε: «Ο γάμος δεν έχει σημασία όταν δυο άνθρωποι έχουν κάνει τις διαδρομές τους και μας νοιάζει να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Ο γάμος είναι μια σύμβαση, μια συμφωνία μεταξύ δυο ανθρώπων. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος. Την ευτυχία τη δουλεύουν μαζί δυο άνθρωποι και την προεξοφλεί η επικοινωνία και το νοιάξιμο. Αυτό που χρειάζεται είναι ο σεβασμός του ενός στον άλλον. Για μένα ο σεβασμός είναι πιο πάνω και από την αγάπη».

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κάποια στιγμή μαζί του στο θέατρο.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News