Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτή είναι η personal trainer που τον βοηθά να… «ρίξει τη μπάκα»

in.gr

Ποια είναι η εντυπωσιακή personal trainer που γυμνάζει εντατικά τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η συμμετοχή σε βιντεοκλίπ μεγάλου τραγουδιστή και οι φωτογραφήσεις με εσώρουχα.

Πολύ «ζεστά» φαίνεται πως έχει πάρει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, την ενασχόλησή του με τη γυμναστική, καθώς έχει βάλει στόχο «να ρίξει τη μπάκα», σχόλιο που του είχε κάνει ο Γιώργος Παπαδάκης, θέλοντας να τον… πικάρει.

Έτσι, λοιπόν, μετά την διάκρισή του στο τουρνουά τένις της Φιλοθέης (είχε προκριθεί μέχρι και τους 16 της διοργάνωσης), νέα βίντεο που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, τον δείχνουν να κάνει γυμναστική με ηλεκτροδιέγερση.

Και όπως έγινε γνωστό, πίσω από αυτή την προσπάθεια του υπουργού, βρίσκεται η Φαίη Ζακάκου, πτυχιούχος δασκάλα και μοντέλο, που είναι και η personal trainer που τον γυμνάζει με αυτή την μέθοδο.

Ποια είναι η Φαίη Ζακάκου

Η Φαίη Ζακάκου, μητέρα 2 παιδιών, ξεκίνησε την καριέρα της ως γυμνάστρια, δημιουργώντας πρώτα ένα κέντρο εκγύμνασης στο Λαγονήσι, το οποίο προσφέρει την υπηρεσία της ηλεκτροδιέγερσης των μυών και ταυτόχρονα σολάριουμ.

Η γυμνάστρια υποστηρίζει ότι, με τα δικά της προγράμματα, ακόμα κι αν κάποιος δεν ακολουθεί κατά γράμμα μια δίαιτα, μπορεί εύκολα να χάσει κιλά και πόντους, μέσα σε 20 λεπτά, όσο δηλαδή διαρκεί η εκγύμναση των μυών με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης.

Η Φαίη Ζακάκου γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Από μικρή της άρεσε να χορεύει, γι’ αυτό αποφάσισε να γίνει δασκάλα χορού.

Η πολύχρονη εκγύμνασή της είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει καλλίγραμμη σιλουέτα. Έτσι, αποδέχτηκε προτάσεις που της έγιναν για φωτογραφίσεις ρούχων, εσωρούχων και μαγιό.

Έχει συμμετάσχει και σε βιντεοκλίπ του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς φωτογράφους.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News