Κωνσταντίνος Αργυρός – 50 Cent: Μια νέα φιλία ξεκίνησε!

Instagram/argiros_konstantinos
Aργυρός και 50 Cent είναι έτοιμοι να εκτοξεύσουν τον παλμό στα ύψη, στην πιο εντυπωσιακή συναυλία της τελευταίας 10ετιας.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον ράπερ 50 Cent το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, για τον εορτασμό των 40 χρόνων από το χτίσιμο του σταδίου. Ο 50 cent ήρθε Ελλάδα την Πέμπτη και διαμένει σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια της Αθήνας.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο διάσημος ράπερ πέρασαν μαζί αρκετές ώρες και συνομίλησαν για τη μεγάλη συναυλία και όπως όλα δείχνουν μια νέα φιλία ξεκίνησε.
Δείτε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
