Συναυλία 50 Cent - Αργυρού: Μύλος με την αναβολή - Την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ φίλοι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και μουσικόφιλοι

instagram.com/50cent/

Η αναβολή της συναυλίας των 50 Cent και Αργυρού, η προχειρότητα των διοργανωτών και το συναπάντημα όλων των φυλών στο ΟΑΚΑ, που πρέπει να προσέξει η Αστυνομία.

Πολύς κόσμος, ενθουσιάστηκε όταν έμαθε πως ο θρυλικός ράπερ 50 Cent θα ερχόταν στην Ελλάδα για κοινή συναυλία στο ΟΑΚΑ με τον δημοφιλή τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Περίπου 40.000 έσπευσαν να κλείσουν εισιτήριο.

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 29/10 στις 21:00, αλλά μια μέρα πριν έγινε γνωστό από story στο Instagram του Κωνσταντίνου Αργύρου πως η εν λόγω συναυλία μετατέθηκε για τις 19:00, χωρίς καμία περαιτέρω ενημέρωση από την Viva Tickets από την οποία έγινε η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων. Νεότερο story από τον προσωπικό λογαριασμό του Κωνσταντίνου Αργύρου ανέφερε πως η συναυλία θα ξεκινούσε στις 18:30!

 Σε πανικό η Panic και η Viva

Σήμερα (29/10), στις 14:15, δηλαδή 1 ώρα και 45 λεπτά πριν την ώρα προσέλευσης και 4 ώρες και 15 λεπτά πριν την συναυλία, η Panic Entertainment Group μέσω story στο Instagram ανακοίνωσε πως η συναυλία αναβάλεται: «λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν στην άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης» Επιπλέον επισήμανε πως η συναυλία θα μεταφερόταν εκ νέου για την Κυριακή 30/10 την ίδια ώρα.

Σε όλη αυτή την αναστάτωση η Viva Tickets ήταν άφαντη και ξαφνικά αποστέλει ένα email με περιεχόμενο:

«Αγαπητέ πελάτη,

Ακολουθεί μήνυμα από τη διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας Konstantinos Argiros – 50 Cent.
Η αποψινή συναυλία μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 30 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν στην άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης.

Απολογούμαστε για την αναστάτωση στους χιλιάδες θεατές, που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.
Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την κατανόηση και την εκ νέου διάθεση του Σταδίου για αύριο, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Σας περιμένουμε όλους, αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου να ζήσουμε μια μοναδική Συναυλία. Τα εισιτήρια σας ισχύουν κανονικά».

Το συγκεκριμένο email στάλθηκε μόλις 60 λεπτά μετά την ώρα που υποτίθεται ότι ξεκινούσε η ώρα προέλευσης και 1 ώρα και 30 λεπτά πριν την συναυλία, δηλαδή με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, καθώς κάποιος που δεν έχει ενημερωθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε ήδη να έχει φτάσει στο χώρο του ΟΑΚΑ. Για να μην αναφέρουμε την ταλαιπωρία του κόσμου που είχε έρθει για τη συναυλία από άλλες πόλεις.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η συναυλία, φαίνεται, ότι θα γίνει την Κυριακή (αν δεν υπάρξει νέα αλλαγή), όμως την ίδια μέρα, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:45 τον Κολοσσό και στις 17:00 η ομάδα χάντμπολ τη ΑΕΚ την Hurry Up.

Μάλιστα, η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους φίλους της για το πλάνο προσέλευσης τους.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που θέλουν να παρακολουθήσουν από το «Γ. Κασιμάτης» (Κυριακή 30/10, 17:00), την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Hurry Up, τα εξής.

Η προσέλευση του κόσμου θα γίνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από την πεζογέφυρα της Σπύρου Λούη και από την είσοδο της Αγησιλάου (ΙΑΣΩ). Οι θεατές θα κατευθύνονται πεζή στα σκαλοπάτια της Θύρας 17, όπου θα γίνεται η αγορά εισιτηρίων και η είσοδος στο γήπεδο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διευκρινίζεται ότι οι πύλες Α, Β, Γ, Δ θα είναι κλειστές και για τους θεατές και για τα αυτοκίνητα.

Η είσοδος στο «Γ. Κασιμάτης» θα ξεκινήσει στις 16:00 ήτοι μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης».

Όλοι στο ΟΑΚΑ, λοιπόν την Κυριακή, φίλοι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, της ραπ και της λαϊκής μουσικής. Ελπίζουμε οι δυνάμεις ασφαλείας να έχουν καταστρώσει προσεκτικά το πλάνο τους για να μην έχουμε παρατράγουδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News