Ακούστε Live: Sportday Weekend με τον Δημοσθένη Καρμοίρη στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Sportday.gr

Ακούστε live από τις 18.00 έως τις 00.00 την εκπομπή “SportDay Weekend” στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM με όλο το παρασκήνιο της αθλητικής επικαιρότητας.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 18.00 μέχρι τα μεσάνυχτα ο κόουτς Δημοσθένης Καρμοίρης συντονίζει όλους τους παίκτες της ομάδας της Sportday και σας μεταφέρει τον πιο ιδιαίτερο σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας στο ελληνικό ραδιόφωνο. Sportday weekend!

Αναλύσεις, σχόλια, παρασκήνια, όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες σε ένα εβδομαδιαίο αθλητικό ραδιοφωνικό ραντεβού, αλλιώτικο απ’ όσα έχετε συνηθίσει.

Ακούστε απόψε: Όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ένα 24ωρο πριν από το κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου. Ρεπορτάζ, αναλύσεις και προβλέψεις για ένα παιχνίδι που ίσως αποδειχτεί καθοριστικό στην εξέλιξη ολόκληρης της σεζόν.

Όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Super League και στις δύο αναμετρήσεις των «μεγάλων» της Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη με τον Ατρόμητο.

Και φυσικά  όλη η δράση από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα παρκέ της Basket League, όλα με την ξεχωριστή ματιά της ομάδας της SportDay.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News