Ακούστε Live: Το θυελλώδες τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Λεωφόρου με ανοιχτές γραμμές για τους ακροατές!

Sportday.gr

Ακούστε τώρα live την εκπομπή “SportDay Weekend” στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM και παρακολουθείστε την εξέλιξη του σπουδαίου ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού με σχολιασμό και παρασκήνια από τη Λεωφόρο.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 18.00 μέχρι τα μεσάνυχτα ο κόουτς Δημοσθένης Καρμοίρης συντονίζει όλους τους παίκτες της ομάδας της Sportday και σας μεταφέρει τον πιο ιδιαίτερο σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας στο ελληνικό ραδιόφωνο. Sportday weekend!

Αναλύσεις, σχόλια, παρασκήνια, όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες σε ένα εβδομαδιαίο αθλητικό ραδιοφωνικό ραντεβού, αλλιώτικο απ’ όσα έχετε συνηθίσει.

Ακούστε απόψε:  Όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όσα θα συμβούν στη δοκιμασία της ΑΕΚ στην Τρίπολη απέναντι στον γηπεδούχο Αστέρα.

Η επόμενη μέρα της νίκης του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, της ισοπαλίας του Άρη με τον Ατρόμητο αλλά και τις τραγικές εικόνες που υπήρξαν έξω από το γήπεδο του Περιστερίου ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Απόψε μάλιστα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στο τρίτο ημίχρονο της αγωνιστικής καθώς μετά τις 22.30 ο Δημοσθένης Καρμοίρης θα ανοίξει τις γραμμές στους ακροατές. 

Αν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί και να καταθέσετε την άποψη σας στο σταθμό δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικού κέντρο του σταθμού στο 211 10 80 880.

Και φυσικά  όλη η δράση από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα παρκέ της Basket League, όλα με την ξεχωριστή ματιά της ομάδας της SportDay.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News