Netflix: Πήρε το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του Mega

Η σειρά Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του Mega είναι το πρώτο σίριαλ ελληνικής παραγωγής που μπαίνει στο Netflix.

Tο Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του Maestro. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του Mega είναι το πρώτο σίριαλ ελληνικής παραγωγής που μπαίνει στο Netflix.

Η ανακοίνωση του Netflix αναφέρει:

Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος
Παραγωγός: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος

Στον λογαριασμό της σειράς στο instagram αναφέρεται: IT’S OFFICIAL! MAESTRO GOES NETFLIX. Από το 2023 και αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος στο @megatvcom, η σειρά του @christopherpapakaliatis ανοίγει τα φτερά της στο εξωτερικό αφού το @netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματά της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News