Celebrities: Oι Ελληνίδες που δεν έκαναν το λάθος της Τζένιφερ Άνιστον και προχώρησαν σε κρυοσυντήρηση ωαρίων

Με μια νέα συνέντευξη που έκανε πάταγο στο Χόλιγουντ και σε όλο τον κόσμο η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε πολλές απαντήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα.

Σε μια νέα, αποκαλυπτική συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, η Άνιστον δεν δίστασε να πει μεγάλες αλήθειες για τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ. Η σταρ τόνισε πως ήταν άτοπα τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βάζει την καριέρα της πιο πάνω από τη δημιουργία οικογένειας.

«Ήταν το απόλυτο ψέμα. Όπως ψέμα ήταν και το ότι ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί» εξήγησε η Άνιστον.

Μάλιστα, η σταρ συμπλήρωσε: «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος να κάνω μωρό» είπε η Άνιστον. «Χρόνια και χρόνια ολόκληρα ζούσα με τις φήμες. Ήταν πραγματικά δύσκολο», σημείωσε. Και συνέχισε: «Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έκανα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος κατάψυξε τα ωάρια σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Απλώς δεν το σκέφτεσαι» είπε.

Δείτε περισσότερα στο okmag.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News